Glazen Wandkruis, Small, Nicosia

Gilde Handwerk
13W2302
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 18 cm ↔ 16 cm

Dit prachtige glazen kruis, ontworpen om aan de wand te pronken, is een hedendaags meesterwerk van glaskunst. Geïnspireerd door de betoverende schoonheid van Japanse bloesems in volle lentebloei, behoort dit kunstwerk tot de Nicosia-serie. De kleuren die in dit wandkruis samenkomen, nemen u mee op een reis van wit, geel en roze, overgaand in frisgroen en diepblauw. De bloesems, gevormd uit glasdruppels die met behulp van glasfusing zijn samengesmolten, springen eruit door hun opvallende kleuren, met tinten van rood, geel en wit die de aandacht trekken.

Het glas zelf is in twee parallelle banen gecreëerd, die elkaar in het midden kruisen, waardoor een prachtige symmetrie ontstaat. Hierbij ligt de horizontale baan elegant over de verticale baan, wat bijdraagt aan de moderne esthetiek van het ontwerp.

Aan de achterzijde van het kruis zijn twee handige ophangoogjes bevestigd, waardoor dit kunstwerk moeiteloos met twee schroeven aan de wand kan worden gehangen, zodat het direct in het oog springt.

De afmetingen van dit wandkruis zijn 18 cm in hoogte, 16 cm in breedte en ongeveer 1,3 cm in dikte, met betrekking tot het glas en de overlappende punten waar de glasbanen elkaar ontmoeten. Deze wanddecoratie is niet alleen een visueel genot maar ook een uiting van kunstzinnig vakmanschap, een prachtige toevoeging aan uw interieur. Het symboliseert de delicate schoonheid van de natuur en de moderne kunst in één uniek stuk.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!