Glazen Wandkruis, Nicosia

Gilde Handwerk
13W2301
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 34 cm ↔ 24 cm

Dit prachtige glazen kruis, ontworpen om te pronken aan de wand, is een hedendaags meesterwerk van glaskunst. Onderdeel van de Nicosia-serie, doet dit kunstwerk denken aan de betoverende Japanse kersenbloesems die in volle pracht bloeien tijdens de lente. De kleurenpalet van dit wandkruis reikt van zacht wit, lieflijk geel en teder roze, overgaand in verfrissend groen en diepblauw. De glazen bloesems, gevormd door glasdruppels die met behulp van glasfusing zijn samengesmolten, spreken tot de verbeelding met hun levendige tinten van rood, geel en wit, die het oog onmiddellijk vangen.

Het glas zelf is opgedeeld in twee parallelle banen die elkaar sierlijk in het midden kruisen, resulterend in een schitterende symmetrie. De horizontale baan ligt elegant over de verticale baan, wat bijdraagt aan de moderne esthetiek van het ontwerp.

Aan de achterzijde van het kruis zijn twee handige ophangoogjes bevestigd, waardoor dit kunstwerk eenvoudig met twee schroeven aan de wand kan worden bevestigd, waardoor het meteen in het oog springt als een prachtige wanddecoratie.

De afmetingen van dit kunstzinnige wandkruis zijn indrukwekkend: 34 cm in hoogte, 24 cm in breedte en ongeveer 1,3 cm in dikte, met betrekking tot het glas en de overlappende punten waar de glasbanen elkaar kruisen. Dit kunstwerk is niet alleen een visueel genot, maar ook een uiting van vakmanschap en kunstzinnigheid. Het symboliseert de delicate schoonheid van de natuur en moderne kunst in één uniek stuk, een prachtige toevoeging aan uw interieur.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!