Glasbloem, mondgeblazen, wit, blauw en paars

Handmade Poland
06BG2228
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 25 / 27,5 cm Ø 7,5 / 9 cm

Deze prachtige glasbloem is met de hand geblazen in Polen, waar vakmanschap en traditie samenkomen om dit meesterwerk te creëren. De kleuren die in deze bloem zijn verwerkt, variëren in een schitterend multicolor palet. Terwijl u de bloem bewondert, zult u voornamelijk wit, blauw, rood en oranje opmerken, maar daarnaast zijn er ook andere verleidelijke tinten subtiel verweven in het transparante glas.

Elk van de bloemblaadjes is met uiterste precisie naar buiten gebogen en voorzien van een delicaat patroon, wat de bloem een uniek en charmant karakter geeft. De bloem is hol van binnen, met een doorgaande ruimte tot aan de punt van de slanke steel, waardoor deze glascreatie een subtiel en luchtig gevoel behoudt.

De totale lengte van deze glasbloem varieert tussen de 25 en 27,5 centimeter, terwijl de bloemknop zelf een doorsnede heeft die ligt tussen 7,5 en 9 centimeter. Dit kunstwerk straalt niet alleen vakmanschap uit, maar ook de prachtige diversiteit van kleuren die de natuur te bieden heeft, gevangen in een meesterlijk glazen kunstwerk dat een aanwinst is voor elke omgeving.

Geschikt voor zowel liggend als in een vaas.

Gerelateerde Producten
!