Glasbloem, mondgeblazen, Rood/Paars

Handmade Poland
06BG2225
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 25 / 27,5 cm Ø 7,5 / 9 cm

Deze prachtige glasbloem is met de grootste zorg mondgeblazen in Polen, een land dat bekendstaat om zijn eeuwenlange traditie van glaskunst. De kleuren die in deze bloem zijn toegepast, zijn een verleidelijke mix van paars en rood, subtiel verweven in het transparante glas. Het resultaat is een visueel spektakel van kleurschakeringen dat het oog betovert en verwondert.

Elk van de bloemblaadjes is met uiterste precisie naar buiten gebogen en verrijkt met een elegant patroon. Dit vakmanschap voegt een extra dimensie van schoonheid toe aan de bloem, waardoor deze niet alleen een kunstwerk is maar ook een waar meesterstuk van glasambacht. Bovendien is de bloem hol van binnen, wat de algehele lichtheid en verfijning benadrukt, tot aan de gracieuze punt van de steel.

De totale lengte van deze prachtige glasbloem varieert tussen de 25 en 27,5 centimeter, waardoor het een opvallend en imposant kunstwerk is dat in elke ruimte tot zijn recht komt. De bloemknop zelf heeft een indrukwekkende doorsnede die varieert tussen 7,5 en 9 centimeter. Dit kunstwerk straalt niet alleen vakmanschap uit, maar ook de diepte van kleuren die de toeschouwer betovert en een blijvende indruk achterlaat. Een waardevolle toevoeging voor elke liefhebber van schoonheid en glaskunst.

Geschikt voor zowel liggend als in een vaas.

Gerelateerde Producten
!