Glasbloem, mondgeblazen, Rood

Handmade Poland
06BG2226
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 25 / 27,5 cm Ø 7,5 / 9 cm

Deze prachtige glasbloem is met de hand vervaardigd in Polen, een land dat bekendstaat om zijn eeuwenlange expertise in glaskunst. In deze bloem is de kleur rood op een unieke wijze geïntegreerd in het transparante glas, wat een opvallend en fascinerend effect creëert. Het rood straalt als een levendige blikvanger in het heldere glas en geeft de bloem een onmiskenbaar karakter.

Elk van de delicate bloemblaadjes is zorgvuldig naar buiten gebogen en met vakmanschap voorzien van een sierlijk patroon. Dit ambachtelijke detail draagt bij aan de verfijnde schoonheid van de bloem, waardoor deze niet alleen een kunstwerk is, maar ook een meesterstuk van glasbewerking. Bovendien is de bloem hol van binnen, wat de algehele lichtheid en elegantie benadrukt, tot aan de gracieuze punt van de steel.

De totale lengte van deze prachtige glasbloem varieert tussen de 25 en 27,5 centimeter, waardoor het een opvallend pronkstuk is dat in elke omgeving bewondering zal oogsten. De bloemknop zelf heeft een indrukwekkende doorsnede die varieert tussen 7,5 en 9 centimeter. Dit kunstwerk straalt niet alleen vakmanschap uit, maar ook de diepe roodtint die de kijker betovert en een blijvende indruk achterlaat. Een waardevolle aanvulling voor elke liefhebber van schoonheid en glaskunst.

Geschikt voor zowel liggend als in een vaas.

Gerelateerde Producten
!