GlasArt vaas in metalen standaard, Glanz, Maanvorm

Gilde Handwerk
02V2348
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 48 cm ↔ 44 cm

Deze prachtige glazen vaas wordt elegant gepresenteerd in een met zwart gelakte metalen standaard, wat een perfect contrast creëert met het glas. Het design van de vaas straalt een eigentijdse stijl uit, met een diepdonkere nachtblauwe achtergrond die als een mysterieuze hemel dient. Op de voorgrond schitteren twee gouden sterren in volle glorie. Deze sterren lijken bijna magisch met de vaas te versmelten, dankzij de delicate glasfusing techniek die is toegepast, en ze worden omringd door schitterend gekleurd "sterrenstof". Deze afbeelding voegt diepte toe aan de vaas en brengt een feestelijke en bijzondere sfeer met zich mee.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

Deze glazen vaas valt niet alleen op door zijn prachtige ontwerp, maar ook door zijn indrukwekkende afmetingen. Met een totale hoogte van maar liefst 48 centimeter en een breedte van 44 centimeter, is deze vaas een ware blikvanger in elke ruimte.

Wat deze vaas nog specialer maakt, is het feit dat deze met de hand beschilderd is. Hierdoor is elke vaas uniek en is geen enkele exact hetzelfde. Zelfs de voorzijde en achterzijde van de vaas kunnen subtiel van elkaar verschillen, wat de vaas een persoonlijk karakter geeft.

De binnenzijde van de vaas is voorzien van een zwarte coating, waardoor de vaas niet lichtdoorlatend is. Deze zwarte coating voegt echter extra diepte toe aan de kleuren en versterkt het visuele effect van de sterren en de achtergrond, waardoor de vaas een ongeëvenaarde uitstraling heeft. Deze glazen vaas is een ware kunstschat, die elke ruimte verrijkt met zijn schoonheid en uniciteit.

Gerelateerde Producten
!