GlasArt vaas in metalen standaard, Doré, maanvorm

Gilde Handwerk
02V2313
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 49 cm ↔ 47 cm

Deze bijzondere vaas is een ware eyecatcher in uw interieur. Met zijn strakke groen-gouden design en de grote rode bloem in het midden zal hij ongetwijfeld de aandacht trekken. De handgeschilderde bloem lijkt bijna uit de vaas te springen en wordt omringd door een achtergrond van subtiele gouden tinten.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

De binnenzijde van de vaas is zwart gecoat, wat extra diepte geeft aan de kleuren en zorgt voor een mooie contrastwerking. Het glas is niet lichtdoorlatend door de coating, maar dit zorgt juist voor een mysterieuze uitstraling.

De vaas is gevat in een zwarte metalen standaard, die stevig op zijn plek blijft staan dankzij de 10,5 cm diepe voet met vilten dopjes. De totale hoogte van de vaas is 49 cm en de breedte is 47 cm, met een diepte van circa 10 cm voor het glaswerk zelf.

Omdat elke vaas met de hand geschilderd is, is elke vaas uniek en zal er geen exacte kopie van bestaan. Zowel de voor- als de achterzijde van de vaas kunnen licht verschillen van elkaar, wat bijdraagt aan de charme van dit ambachtelijke product.

De maten op een rijtje:

De totale hoogte van de vaas is 49 centimeter en de vaas is 47 centimeter breed. Het glaswerk zelf heeft een diepte van circa 10 cm.

De metalen voet van de vaas is 10,5 cm diep, wat ook de totale diepte van de vaas is. De breedte van de voet is 39,5 cm.

Gerelateerde Producten
!