Maleras Zweeds Kristal, Oehoe in Boomholte

Maleras
U-48KM2211
    Levertijd:1-2 dagen
  • Beschrijving

↕ 19,5 cm ↔ 12,9 cm

De Målerås Zweeds Kristal, Oehoe in Boomholte is Nieuw in onze collectie van Målerås Kristalglas.

Deze oehoe is gemaakt van hoogwaardig Zweeds kristal, wat gegoten is in een mal. In het kunstwerk is aan de achterzijde het uiltje gevormd, door een uitholling is het glas. Deze uitholling is ingekleurd in natuurgetrouwe kleuren. De kleine veertjes zijn nog met de hand extra geëtst, zodat deze nog beter opvallen. Van dichtbij ziet u ieder veertje van de uil. Alsof er een foto in het glas gevangen is.  Maar dat is nog niet alles. De rand om de uil heen, is gevormd als een boom. En dan specifiek als een boomholte. De uil zit hierin "verscholen" en naar buiten te kijken. De randen van het kristallen kunstwerk zijn aangepast aan de vorm van de boom. Het glas is compleet kleurloos transparant, waardoor het glas uit zichzelf al iets lijkt op te lichten. Op een (LED) verlichting komt dit mooie sculptuur pas helemaal tot leven.

Levensecht!

Dit mooie kunstwerk is 19,5 cm hoog, 12,9 cm breed en aan de onderzijde 4,2 cm diep. (Iets hoger is het kunstwerk 4,5 cm diep) 

Om de glassculptuur mooi te houden, en er zo lang mogelijk van te kunnen genieten is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en het glassculptuur niet in direct zonlicht zet.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

Verlichting meebestellen?

Dit glassculptuur past op diverse LED-panelen die wij te koop hebben. Deze kunt u makkelijk mee bestellen. U heeft bij deze glassculptuur de keuze uit:

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!