Målerås Zweeds Kristal - IJsvogel | Handgeschilderde Kristallen Vogel

Maleras
48KM2105
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek de Målerås Zweeds Kristal - IJsvogel, een meesterwerk van handgeschilderd Zweeds kristal dat de prachtige ijsvogel in zijn natuurlijke habitat vastlegt.
↕ 15,3 cm ↔ 15,7 cm


De Målerås Zweeds Kristal - IJsvogel is een van de bestsellers uit de exclusieve Målerås collectie. Deze prachtige vogel, afgebeeld op het moment dat hij net uit het water omhoog komt, is vervaardigd uit hoogwaardig Zweeds kristal, zorgvuldig gegoten in een mal. Aan de achterzijde van het kunstwerk zijn de ijsvogel en de waterdruppels gevormd door een uitholling in het glas, welke met de hand is beschilderd in de levensechte kleuren van de ijsvogel. De randen van het kristallen kunstwerk volgen de vorm van de vogel, wat een betoverend effect creëert alsof de vogel in ijs gevangen is.


Het glas is compleet kleurloos transparant, waardoor het vanzelf lijkt op te lichten. Met een (LED) verlichting komt de ijsvogel echt tot leven en straalt hij een ongekende schoonheid uit. Dit indrukwekkende kunstwerk heeft een hoogte van 15,3 cm, een breedte van 15,7 cm en een diepte van 4 cm aan de onderzijde.

Målerås Glas gebruikt organische verf om de unieke kleuren van de glassculpturen te realiseren. Om deze kleurenpracht te behouden, is het essentieel geen sterke schoonmaakmiddelen te gebruiken en het kunstwerk niet in direct zonlicht te plaatsen.

Bij Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt zijn de kunstwerken nog mooier dan op de foto's. Bezoek onze showroom om deze prachtige stukken in het echt te bewonderen. Alle foto's op de website zijn door onszelf gemaakt om de werkelijkheid zo goed mogelijk weer te geven.

!