Lamp Stella, Lava

Polczer Glas
12LA1920
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 52,5 cm ↔ 13 cm

Deze glazen lamp is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De lamp bestaat uit 2 delen: de voet en de glazen sculptuur.

De glazen sculptuur is gemaakt van glas, bestaand uit de kleuren rood met zwart. Deze kleuren zijn in een uniek patroon op de sculptuur, in het glas gemaakt. Hierdoor is er geen tweede lamp exact hetzelfde als deze.

De lamp Stella is een hoge, maar smalle lamp, die naar onderen taps toe loopt, en naar boven loopt de sculptuur in een punt uit. 

De lamp zelf is al een uniek glassculptuur, ook als deze niet aan is. Maar zodra het licht aangedaan wordt, begint de lamp te stralen. Er komt heel veel diepte in, en door het samenspel van de verschillende kleuren lijkt deze haast te leven.

Als voet is er een antraciet marmeren voet toegevoegd aan de lamp. Deze heeft een diameter van 10,5 cm. In het midden van de voet is de fitting geplaatst. De lamp wordt geleverd inclusief LED-lamp. (3W=25W - E14 - Warm White). De lengte van het snoer is circa 1,4 m. Uiteraard met aan/uit schakelaar.

De maten van de lamp zijn:

De sculptuur zelf is ongeveer 51 cm hoog. Dit is zonder de voet eronder gemeten. Met de houten standaard voet wordt de totale hoogte ongeveer 52,5 cm.

Op het breedste punt heeft de sculptuur ongeveer een diameter van 13 cm.

De Lamp van glas is mondgeblazen en hierdoor kunnen de maten enigszins afwijken.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!