Lamp Stella, Etna - Mondgeblazen Glazen Sculptuur met Marmeren Voet

Polczer Glas
12LA2109
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Ervaar de unieke Lamp Stella, een kunstzinnige combinatie van rood, wit en zwart glas, handgemaakt door een Duitse glasblazer.
↕ 52,5 cm ↔ 13 cm


De Lamp Stella, Etna, is meer dan alleen verlichting - het is een kunstwerk op zich. De hoge, smalle sculptuur van mondgeblazen glas is uitgevoerd in een uniek patroon van rood, wit en zwart. Zelfs wanneer de lamp niet brandt, straalt deze al door zijn gedurfde ontwerp. Zodra het licht wordt aangedaan, komt de sculptuur tot leven met een diepe intensiteit en een spel van kleuren dat bijna bewegend lijkt.

Een antraciet marmeren voet met een diameter van 10,5 cm biedt stabiliteit en een vleugje luxe, waarbij de fitting centraal is geplaatst. De lamp wordt compleet geleverd met een LED-lamp (3W = 25W - E14 - Warm White) en een snoer van circa 1,4 m met een handige aan/uit schakelaar.

De sculptuur heeft een hoogte van ongeveer 51 cm (zonder voet) en wordt ongeveer 52,5 cm hoog met de marmeren voet. Op het breedste punt heeft de sculptuur een diameter van 13 cm. Elk exemplaar is mondgeblazen, waardoor kleine variaties kunnen voorkomen, wat bijdraagt aan de unieke charme van de lamp.

Elke Lamp Stella, Etna, wordt individueel gefotografeerd, zodat u precies krijgt wat u ziet - een authentiek stuk kunst voor uw interieur.

Gerelateerde Producten
!