Lamp Stella, Lila - Unieke Glazen Sculptuur met Marmeren Voet

Polczer Glas
12LA2110
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Ervaar Lamp Stella, Lila, een verbluffende glazen lamp met een uniek ontworpen sculptuur van wit en paars glas, handgemaakt door een gepassioneerde glasblazer uit Duitsland.

↕ 52,5 cm ↔ 13 cm

Lamp Stella, Lila, is niet zomaar een lamp; het is een kunstwerk op zich. De glazen sculptuur, vervaardigd uit wit en subtiel paars glas, vertoont een uniek patroon dat door geen enkele andere lamp wordt gerepliceerd. Deze hoge, smalle lamp loopt taps toe naar beneden, terwijl de sculptuur naar boven uitloopt in een elegante punt.

Wanneer het licht wordt ingeschakeld, komt de lamp echt tot leven, met een spel van licht en schaduw dat diepte en karakter toevoegt aan elke ruimte. De antraciet marmeren voet met een diameter van 10,5 cm biedt niet alleen stabiliteit maar ook een vleugje elegantie. De lamp wordt compleet geleverd met een energiezuinige LED-lamp (3W=25W - E14 - Warm White) en heeft een snoer van circa 1,4 m met een handige aan/uit schakelaar.

Met afmetingen van ongeveer 51 cm hoog voor de sculptuur alleen (52,5 cm totaal met voet) en een diameter van 13 cm op het breedste punt, is elke lamp een uniek handgemaakt stuk. Door het mondgeblazen proces kunnen de exacte afmetingen enigszins variëren, wat bijdraagt aan de unieke charme van elk exemplaar.

Elke Lamp Stella, Lila, wordt individueel gefotografeerd om te verzekeren dat u precies ontvangt wat u ziet. Voeg een vleugje artistieke verlichting toe aan uw interieur met deze prachtige glazen lamp.

Gerelateerde Producten
!