Handgemaakt Groen Gekleurde Glazen Vogel - Massief KristalGlas Kunstwerk

Handmade Poland
04VL2762
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek een prachtig, handgemaakt glazen vogeltje in levendige groentinten, een waar kunstwerk van massief kristalglas. Vervaardigd met meesterschap door een ervaren glasblazer, straalt dit vogeltje vakmanschap uit in elk detail. Met een lichaam dat een dansende wervelwind van groen en amber reflecteert, en helder kristalglas voor vleugels, staart en hoofdje, is elk exemplaar uniek in grootte (gemiddeld 9,5 cm hoog, 12,5 cm lang, 6,5 cm breed). Perfect voor elke glasverzameling of als een bijzonder geschenk.

Dit prachtige, massief glazen vogeltje is een waar kunstwerk, met liefde en vakmanschap vervaardigd door een bedreven glasblazer. Elke creatie van deze ambachtsman is doordrenkt met zorg en aandacht, zichtbaar in elk detail van dit betoverende vogeltje.

De vorm van de vogel is met uiterste precisie en toewijding gecreƫerd. De verschillende kleuren groen met amber vloeien als een dansende wervelwind door het transparante glas en vormen het lichaampje van de vogel, wat een prachtige schittering toevoegt. De staart, vleugels en het hoofdje zijn vervaardigd van helder, sprankelend kristalglas, wat een schitterend contrast vormt met het kleurrijke lijfje. Dit zorgvuldig uitgebalanceerde samenspel van materialen geeft de vogel een unieke en verfijnde uitstraling.

De aandacht voor detail van de glasblazer komt ook duidelijk naar voren in de vleugeltjes, de staart en het gracieuze hoofdje van de vogel. Elk element is met grote zorg en oog voor perfectie gevormd, waardoor de vogel een verbluffend realistische uitstraling heeft. Het lijkt bijna alsof deze glazen creatie zo vanuit de natuur is gevlogen.

Omdat elk van deze glazen vogeltjes met de hand wordt vervaardigd, is de maat van elk exemplaar uniek. Gemiddeld is de hoogte ongeveer 9,5 cm, de lengte 12,5 cm, en de breedte 6,5 cm. Elk van deze glazen vogeltjes is een uniek meesterwerk dat de passie en expertise van de glasblazer weerspiegelt en zal ongetwijfeld een gewaardeerde aanvulling zijn op elke glasverzameling of een bijzonder geschenk voor een speciaal persoon.

!