Zwarte Glazen Vogel - Handgemaakt Massief KristalGlas Kunstwerk

Handmade Poland
04VL2684
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 4,5 / 6,5 cm ↔ 8,5 / 10 cm

Dit charmante massief glazen vogeltje is een meesterwerk, met liefde en toewijding handgemaakt door een bekwame glasblazer uit Polen. Elke creatie van deze vakman is doordrenkt met zorg en aandacht, en dat zie je terug in elk detail van dit prachtige vogeltje.

De vorm van de vogel is met precisie en vakmanschap gecreëerd, en het diepe donkerpaarse, zwart aandoende glas, dat voor deze creatie is gebruikt, is ronduit adembenemend. De kleur strekt zich uit van de sierlijke kop tot de punt van de sierlijke staart. Deze aandacht voor detail brengt de schoonheid van de vogel tot leven en voegt een extra dimensie toe aan het kunstwerk.

De zorg en precisie van de glasblazer zijn ook duidelijk zichtbaar in de vleugeltjes, de staart en het gracieuze hoofdje van de vogel. Elk element is met oog voor detail vormgegeven, waardoor de vogel een verbluffend realistische uitstraling heeft.

Omdat elk van deze glazen vogeltjes met de hand wordt vervaardigd, is de maat van elk exemplaar uniek. Over het algemeen varieert de hoogte tussen de 4,5 en 6,5 cm, de lengte tussen 8,5 en 10 cm, en de breedte tussen 7 en 8,5 cm. Deze variaties in grootte voegen nog meer charme toe aan deze bijzondere kunstwerken en benadrukken het ambachtelijke karakter van het product. Elk glazen vogeltje is een uniek meesterwerk dat de liefde en toewijding van de ambachtsman weerspiegelt, en het zal zeker een gewaardeerde aanwinst zijn voor elke glasverzameling of als een bijzonder geschenk voor een speciaal persoon.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!