Blauwe Glazen Vogel - Handgemaakt Massief KristalGlas Kunstwerk

Handmade Poland
04VL2682
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 4,5 / 6,5 cm ↔ 8,5 / 10 cm

Dit prachtige massief glazen vogeltje is een waar kunstwerk, met liefde en vakmanschap met de hand vervaardigd door een bedreven glasblazer uit Polen. Elke creatie van deze ambachtsman is doordrenkt met zorg en aandacht, en dat is duidelijk te zien in elk detail van dit betoverende vogeltje.

De vorm van de vogel is met uiterste precisie en toewijding gecreëerd. De helder blauwe kleur die in het transparante glas is verwerkt, vormt het lichaampje van de vogel en voegt een prachtige schittering toe. De staart, vleugels en het hoofdje zijn vervaardigd van helder, sprankelend kristalglas, wat een schitterend contrast vormt met het kleurrijke lijfje. Dit zorgvuldig uitgebalanceerde samenspel van materialen geeft de vogel een unieke en verfijnde uitstraling.

De aandacht voor detail van de glasblazer komt ook duidelijk naar voren in de vleugeltjes, de staart en het gracieuze hoofdje van de vogel. Elk element is met grote zorg en oog voor perfectie gevormd, waardoor de vogel een verbluffend realistische uitstraling heeft. Het lijkt bijna alsof deze glazen creatie zo vanuit de natuur is gevlogen.

Omdat elk van deze glazen vogeltjes met de hand wordt vervaardigd, is de maat van elk exemplaar uniek. Over het algemeen varieert de hoogte tussen 4,5 en 6,5 cm, de lengte tussen 8,5 en 10 cm, en de breedte tussen 7 en 8,5 cm. Deze variaties in grootte benadrukken het ambachtelijke karakter van het product en voegen een extra dimensie van originaliteit toe aan elk vogeltje. Elk van deze glazen vogeltjes is een uniek meesterwerk dat de passie en expertise van de glasblazer weerspiegelt en zal ongetwijfeld een gewaardeerde aanvulling zijn op elke glasverzameling of een bijzonder geschenk voor een speciaal persoon.

!