Tuindecoratie Specht Small 'Blauw' - Handgemaakte Glassculptuur

Polczer Glas
26VB2355
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 25 cm 

Breng een vleugje kleur en elegantie naar uw tuin met de Tuindecoratie Specht Small 'Blauw'. Deze prachtige decoratie bestaat uit een stevige metalen muurbevestiging en een handgemaakte glassculptuur, vervaardigd door een ervaren glasblazer uit Duitsland.

De metalen muurbeugel is ontworpen voor duurzaamheid en eenvoudige installatie. Het stijlvolle plaatje maakt het mogelijk om de beugel met twee schroeven (niet meegeleverd) stevig aan uw muur te bevestigen. Aan de bovenzijde van de gebogen beugel is schroefdraad aangebracht, zodat de specht eenvoudig en veilig kan worden bevestigd.

De glazen specht straalt in helder blauw met speelse gekleurde vlekken die een uniek patroon vormen dat doorloopt tot in de vleugels. Elk stuk is uniek dankzij dit ambachtelijke proces. De oogjes en snavel van de specht hebben een bijzondere olielaag die een metalen uitstraling geeft. Onder de specht bevindt zich een metalen plaatje waarmee de sculptuur veilig op de beugel wordt bevestigd.

De afmetingen van de specht zijn ongeveer 20 cm hoog, 10 cm breed en 9 cm lang. De beugel heeft een bevestigingsplaatje van 7,7 x 3 cm en een diepte van ongeveer 8,5 cm. De totale hoogte van deze charmante tuindecoratie is circa 25 cm. Dankzij het winterharde ontwerp kan deze glassculptuur het hele jaar door buiten blijven hangen.

Gerelateerde Producten
!