Tuinprikker Bol Medium 'Red' - Handgemaakte Glassculptuur

Polczer Glas
26VB2342
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 133 cm 

Voeg een vleugje warmte en elegantie toe aan uw tuin met de Tuinprikker Bol Medium 'Red'. Deze prachtige tuinprikker bestaat uit een stevige metalen prikker van 118 cm hoog en een unieke, handgemaakte glassculptuur. De glazen bol, vervaardigd door een ervaren glasblazer uit Duitsland, combineert diverse tinten rood en oranje in een schitterend patroon. Elke sculptuur is uniek dankzij de bijzondere kleurcombinaties en het unieke ontwerp.

De metalen tuinprikker, met een diameter van circa 1 cm, is uit één stuk gemaakt, wat zorgt voor extra stabiliteit. De glassculptuur heeft een diameter van ongeveer 15 cm en is aan de onderzijde voorzien van een metalen plaatje. Dit maakt het mogelijk om de bol stevig op de prikker te bevestigen.

Met een totale hoogte van circa 133 cm is deze tuinprikker een opvallende toevoeging aan elke tuin. De glassculptuur is winterhard en kan het hele jaar door buiten blijven staan, zodat u in elk seizoen kunt genieten van deze prachtige decoratie.

Regenmeter

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker als regenmeter te ontvangen. U krijgt dan een andere tuinprikker, met daaraan een ring met een doorsnede van circa 6,3 cm. De stang heeft dezelfde hoogte (118 cm). Uiteraard ontvangt u ook een kunststof regenmeter erbij.

Solarverlichting

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker van binnen uit te verlichten. Als u dit setje erbij koopt krijgt u een solarverlichting, die u op de tuinprikker kunt draaien. Daarbij wordt de tuindecoratie van binnen uit door middel van Ledjes verlicht. U kunt dan ook in het donker van uw tuindecoratie genieten! U kunt de passende Solarverlichting hier vinden

Gerelateerde Producten
!