Tuindecoratie Specht, Large, Red

Polczer Glas
U-26VB2312
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
  • Beschrijving

↕ 32 cm 

De tuindecoratie Specht, Large, Red bestaat uit een stevige metalen muurbevestiging en een handgemaakte glassculptuur. Deze bijzondere glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De muurbeugel is gemaakt van metaal en heeft een mooi plaatje, waarmee u de beugel aan de muur kunt bevestigen met 2 schroeven (niet meegeleverd). Aan de bovenzijde van de gebogen beugel is schroefdraad gemaakt, waarop de specht opgedraaid kan worden.

De specht is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van deze unieke grote specht zijn diverse tinten rood en oranje. Deze kleuren zijn door elkaar verwerkt tot een uniek patroon. Dit loopt gedeeltelijk door tot in de vleugels. Hierdoor is geen enkele specht hetzelfde. De oogjes en de kenmerkende snavel is gemaakt van glas waar een olielaag overheen lijkt te zitten. Het doet aan als metaal. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarmee de specht op de beugel gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de specht stevig op de muurbeugel zitten.

De afmetingen van de specht zelf zijn: circa 27 cm hoog, 10 cm breed en 9 cm lang. De beugel heeft een plaatje van 7,7 x 3 cm en is ongeveer 8,5 cm diep. De totale hoogte van het glassculptuur is ongeveer 32 cm hoog. 

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten hangen!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!