Tuinprikker Bol, Large, Verde

Polczer Glas
26VB2287
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 136 cm 

De tuinprikker Bol Large, Verde bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 118 cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze grote glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Doordat deze uit 1 stuk bestaat, is deze zeer stabiel.

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van deze ronde bol zijn groen, zwart met wit. Deze kleuren zijn door elkaar verwerkt tot een uniek patroon. Hierdoor is geen enkele sculptuur hetzelfde. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinprikker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: de doorsnede van de bol is ongeveer 18 cm en de sculptuur is daarom ook ongeveer 18 cm hoog.  De totale hoogte van de tuin-sculptuur wordt hierdoor ongeveer 136 cm. 

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Solarverlichting

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker van binnen uit te verlichten. Als u dit setje erbij koopt krijgt u een solarverlichting, die u op de tuinprikker kunt draaien. Daarbij wordt de tuindecoratie van binnen uit door middel van Ledjes verlicht. U kunt dan ook in het donker van uw tuindecoratie genieten! U kunt de passende Solarverlichting hier vinden

Gerelateerde Producten
!