Glazen vaas in metalen standaard, Dance, Ovaal

M&N Woondeco
02V2403
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 47,5 cm ↔ 28 cm

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas heeft een fraai gekleurd design, uitgevoerd in warme tinten glas. De verschillende goud met bruintinten passen goed bij elkaar en maken het perfecte achtergrond voor het danspaar wat erop geschilderd is. Innig verstrengeld, getekend in een aantal simpele streken, maar o zo treffend.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

Door de afmetingen zal deze vaas van glas goed opvallen; De totale hoogte is maar liefst 47,5 centimeter en de vaas is 28 centimeter breed. (diepte van het glaswerk is ongeveer 6 cm. De voet van de vaas is 10,5 cm diep, wat ook de totale diepte van de vaas is. De breedte van de voet is ongeveer 25 cm.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is, en geen enkele exact hetzelfde is.

De binnenzijde is niet gecoat. De zonlicht zal dan ook door de vaas heen kunnen schijnen waardoor de kleuren nog intenser worden. Doordat er geen beschermende coating inzit is de vaas minder geschikt voor echte bloemen. (De verflaag kan makkelijker beschadigen door bijvoorbeeld harde stelen en doorns)

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!