Betoverende Glazen Schelp Oranje - Tijdloze schoonheid en Elegantie

Gilde Handwerk
04VL2712
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 14,5 cm ↔ 29 cm

Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van deze prachtige glazen schelp. Een uniek kunstwerk, met zorg vervaardigd, dat direct de aandacht trekt met zijn elegante uiterlijk. De subtiel versierde buitenzijde in oranje, wit en rood vormt een betoverend patroon dat doorloopt tot in het hart van de schelp. Elk detail, van de bekende schelpvorm tot de minutieuze afwerking, ademt finesse en vakmanschap.

De holle binnenkant van de glazen schelp creëert een gevoel van lichtheid en ruimte, terwijl een subtiel afgevlakt stukje aan de onderkant voor stabiliteit zorgt. Dit kunstwerk kan moeiteloos op een tafel of plank worden geplaatst, waar het bewondering zal oogsten.

Met afmetingen van 29 cm in lengte, 12,5 cm in breedte en 14,5 cm in hoogte, verdient deze glazen schelp een prominente plek in elke ruimte. Het prachtige ontwerp en de verfijnde afwerking maken deze schelp tot een must-have voor liefhebbers van glaswerk. Een uniek en tijdloos object dat gegarandeerd jarenlang bewondering zal blijven oogsten.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!