Glazen Oesterschelp, zwart

Glastrends
04VL2687
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 6 cm ↔ 11 cm

Deze prachtige schelp is vervaardigd van glanzend zwart glas, waarin schitterende gouden glitters zijn verwerkt. Een betoverende combinatie die direct de verbeelding prikkelt. Bij het zien ervan roept het onmiddellijk het beeld op van een oester, wellicht met een kostbare parel erin. Hoewel wij u de parel niet kunnen aanbieden, presenteren wij met trots deze prachtig geopende schelp.

De schelp is inderdaad geopend, waardoor deze kan dienen als een uniek juwelendoosje voor dat ene zeer bijzondere sieraad. Of gebruik het als een betoverende decoratie, met of zonder denkbeeldige parel. Het is een schitterend object dat de ruimte verfraait met zijn natuurlijke schoonheid.

Met afmetingen van 11 cm lang, 9,5 cm breed en 6 cm hoog, is deze schelp een opvallend stuk dat zowel elegantie als mystiek uitstraalt. Een ware blikvanger in elke setting, van uw dressoir tot aan uw vitrinekast.

Laat u betoveren door de tijdloze charme van deze prachtige schelp, die schoonheid en functionaliteit op een unieke manier combineert.

De maten in het kort: 11 cm lang x 9,5 cm breed x 6 cm hoog.

Gerelateerde Producten
!