Glazen Schelp Blauw Wit

DT Glas
04VL1938
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 13 cm ↔ 27 cm

Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van deze prachtige glazen schelp, een uniek kunstwerk dat met zorg is vervaardigd. Met zijn elegante uiterlijk trekt deze schelp direct de aandacht. Aan de buitenzijde siert een subtiel patroon van wit met bruine strepen, dat een harmonieus contrast vormt met de helderblauwe binnenkant. De bekende schelpvorm is met een ongeëvenaarde precisie nagebootst, waardoor elk detail tot leven komt.

De holle binnenkant van de glazen schelp geeft een gevoel van lichtheid en ruimte, terwijl aan de onderkant een subtiel afgevlakt stukje zorgt voor stabiliteit. Hierdoor kan de schelp moeiteloos op een tafel of plank worden geplaatst, waar hij bewondering zal oogsten.

Met afmetingen van 27 cm in lengte, 14 cm in breedte en 13 cm in hoogte, is deze glazen schelp een indrukwekkend kunstwerk dat zijn plek in elke ruimte verdient. Het prachtige ontwerp en de verfijnde afwerking maken deze schelp tot een ware must-have voor liefhebbers van glaswerk. Een uniek en tijdloos object dat gegarandeerd jarenlang bewondering zal blijven oogsten.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!