Tuinprikker Fusing Glass, Winner, Oranje

Polczer Glas
26VB2325
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 91 cm 

De Tuinprikker Fusing Glass, winner, oranje bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 75 cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 0,6 cm. Doordat deze uit 1 stuk bestaat, is deze zeer stabiel.

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van deze bijzondere glassculptuur zijn oranje met zwart. Het oranje gedeelte lijkt zelfs iets transparant. Het model is gemaakt als iets figuratiefs. De één zier er een juichende supporter/sporter in terwijl iemand anders juist een vlam ziet. Vanwege de zwarte cirkel (hoofd?) zijn wij voor een winnaar gegaan. Het is in ieder geval een mooi modern glassculptuur die vrolijkheid in de tuin brengt.

Alle kleuren zijn door middel van glasfusing aan elkaar gesmolten. De sculptuur is aan de achterzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinprikker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: De hoogte is circa 20 cm.  De glassculptuur is ongeveer 13 cm breed. Doordat het plaatje van de tuinprikker ongeveer 4 cm van de onderzijde af zit, wordt de totale hoogte ongeveer 91 cm. 

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan! 

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!