Tuinprikker Bol Medium 'Oranje' - Handgemaakte Glassculptuur

Polczer Glas
26VB2341
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 133 cm 

Verlevendig uw tuin met de stralende Tuinprikker Bol Medium 'Oranje'. Deze prachtige tuinprikker combineert een stevige metalen prikker van 118 cm hoog met een unieke, handgemaakte glassculptuur. De glazen bol, vervaardigd door een ervaren glasblazer uit Duitsland, schittert in oranje met kleurrijke vlekken, wat zorgt voor een uniek patroon bij elke sculptuur.

De metalen tuinprikker, met een diameter van circa 1 cm, is uit één stuk gemaakt voor optimale stabiliteit. De glassculptuur heeft een diameter van ongeveer 15 cm en is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje. Dit zorgt ervoor dat de bol stevig op de prikker blijft zitten.

Met een totale hoogte van circa 133 cm trekt deze tuinprikker zeker de aandacht in elke tuin. De glassculptuur is winterhard en kan het hele jaar door buiten blijven staan, zodat u elk seizoen kunt genieten van deze prachtige decoratie.

Regenmeter

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker als regenmeter te ontvangen. U krijgt dan een andere tuinprikker, met daaraan een ring met een doorsnede van circa 6,3 cm. De stang heeft dezelfde hoogte (118 cm). Uiteraard ontvangt u ook een kunststof regenmeter erbij.

Solarverlichting

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker van binnen uit te verlichten. Als u dit setje erbij koopt krijgt u een solarverlichting, die u op de tuinprikker kunt draaien. Daarbij wordt de tuindecoratie van binnen uit door middel van Ledjes verlicht. U kunt dan ook in het donker van uw tuindecoratie genieten! U kunt de passende Solarverlichting hier vinden

Gerelateerde Producten
!