Tuinprikker Fusing Glass, Kat, Small

Polczer Glas
26VB2328
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 50,5 cm 

De Tuinprikker Fusing Glass, Kat, Small bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van circa 40 cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze grote glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Doordat deze uit 1 stuk bestaat, is deze zeer stabiel en kan deze compleet in de grond gedrukt worden. 

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. Het lijfje van deze kat is gemaakt van een bruinig glas, met daarin kleine vlekjes van zwart en wit glas. De staart is gemaakt van zwart glas, net als het getekende snuitje. Alle kleuren zijn door middel van glasfusing aan elkaar gesmolten. De sculptuur is aan de achterzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinprikker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: De hoogte van de kat zelf is circa 30 cm.  De kat is ongeveer 12,5 cm breed. De dikte van het glas is ongeveer 0,6 cm. De totale dikte is 3 cm (inclusief bevestiging stang). Doordat het plaatje van de tuinprikker ongeveer 10 cm van de onderzijde af zit, wordt de totale hoogte ongeveer 61 cm. (Prikker + tuindecoratie)

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan! 

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!