Tuinprikker Fusing Glass Kat Large

Polczer Glas
26VB2327
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 50,5 cm 

De Tuinprikker Fusing Glass Kat Large combineert functionaliteit met kunstzinnigheid in uw tuin. Deze unieke tuinprikker bestaat uit een stevige metalen stang van circa 40 cm hoog, compleet met een prachtige handgemaakte glassculptuur. Vervaardigd door ervaren glasblazers in Duitsland, is elk stuk een kunstwerk op zich.

De tuinprikker is ontworpen voor stabiliteit en kan volledig in de grond worden gedrukt dankzij de solide constructie uit één stuk. De glassculptuur van de kat is een meesterwerk van glasfusing. Het lichaam is gemaakt van bruinig glas met subtiele vlekjes van zwart en wit, terwijl de staart en het getekende snuitje zijn uitgevoerd in zwart glas. Deze kleuren zijn zorgvuldig samengevoegd tot een harmonieus geheel dat de natuurlijke charme van een kat weerspiegelt.

Aan de achterzijde is de sculptuur voorzien van een metalen plaatje waarin de tuinprikker stevig wordt bevestigd, wat ervoor zorgt dat de kat stabiel blijft zitten, zelfs bij winderig weer.

Met afmetingen van circa 50,5 cm hoog en 21 cm breed, en een glasdikte van ongeveer 0,6 cm, voegt deze kat een opvallend accent toe aan uw tuin. De totale hoogte inclusief prikker en tuindecoratie is ongeveer 80 cm.

Dankzij de winterharde eigenschappen van het glas kan deze tuinprikker het hele jaar door buiten blijven staan, waardoor uw tuin altijd een vleugje artistieke schoonheid krijgt.

Gerelateerde Producten
!