Peer van Glas 'Fibero'

FW-glas
08BB2401
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 13,5 cm 

 

Ontdek de pracht van vakmanschap met onze mondgeblazen transparante glazen peer, vervaardigd door een bekwame glasblazer uit Duitsland. Deze unieke creatie is een waar kunstwerk dat vakmanschap en verfijning combineert.

De holle binnenkant van de peer is gevuld met subtiel verweven glasdraadjes, die door de buik van de peer lopen als een betoverende kluwen, vergelijkbaar met het elegante karakter van fiberglas. De gehele peer is met zorg en precisie vervaardigd uit transparant glas, waardoor het een glanzende, doorschijnende uitstraling heeft die de kwaliteit van het vakmanschap benadrukt.

Met het formaat van een echte peer, meet deze unieke creatie een diameter van 6,5 cm en heeft het een hoogte van 13,5 cm. Het ontwerp wordt verder verfraaid door een subtiel steeltje, compleet met gedetailleerde blaadjes, wat de realistische uitstraling van deze mondgeblazen glazen peer versterkt.

Breng een vleugje ambachtelijke elegantie in uw interieur met deze unieke glazen peer, een meesterwerk dat de kunst van glasblazen uit Duitsland belichaamt.

De maten in het kort: diameter van 6,5 cm en een hoogte van 13,5 cm.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!