Vaas Vetro, Piccio Verde

DT Glas
02V2341
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 27 cm ↔ 17 cm

De glazen vaas Vetro Piccio Verde is werkelijk een bijzonder exemplaar. De vaas zelf heeft de vorm van een melkkan, met een gat in het midden, en is gemaakt van wit, geel en groen glas. Deze kleuren zijn prachtig met elkaar versmolten. De vorm van de vaas is zorgvuldig aangepast aan het ontwerp, waarbij ondanks de bijzondere vorm van de vaas, de aandacht toch gaat naar de vrolijke vogel aan de zijkant.

De complete vogel is gemaakt van wit glas, enkel de op de rug gevouwen vleugels zijn anders gekleurd. Op de vleugels zijn gekleurde vlekken gemaakt van groen, rood, geel en blauw glas. De vogel wordt compleet gemaakt met een amberkleurige snavel. De combinatie van kleuren en het levensechte ontwerp van de vogel geven de vaas een uniek en levendig karakter.

De afmetingen van de vaas zijn als volgt: de hoogte bedraagt 27 cm, de breedte op het breedste punt is 17 cm en de diepte is 8 cm. De vaas heeft een opening met een diameter van ongeveer 4 cm.

Met zijn prachtige melkkan-ontwerp en levendige kleurenpalet zal de glazen vaas Vetro Piccio Verde zeker de aandacht trekken in elk interieur. Het beeld van de groen/witte vogel op de zijkant voegt een speels en natuurlijk element toe aan deze decoratieve vaas. Of je nu bloemen in de vaas plaatst of de vaas op zichzelf gebruikt als een kunstwerk, het zal zeker een blikvanger zijn. Deze vaas is perfect voor vogelliefhebbers en iedereen die houdt van unieke en opvallende decoraties. Het is ook een prachtig cadeau-idee voor speciale gelegenheden.

De afmetingen in het kort: Hoog: 27 cm, breed 17 cm, en 8 cm diep. De vaas heeft een opening van circa 4 cm.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!