Vaas Vetro, Cacatua Rosso

DT Glas
02V2338
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 30,5 cm ↔ 15 cm

De glazen vaas Vetro Cacatua Rosso is werkelijk een bijzonder exemplaar. De vaas zelf heeft de vorm van een boomstronk en is gemaakt van wit, geel en groen glas. Deze kleuren zijn prachtig met elkaar versmolten. De vorm van de vaas is zorgvuldig aangepast aan het ontwerp, waarbij aan één zijde een tak uitsteekt en het geheel van breed naar smal uitloopt.

Op deze tak bevindt zich een prachtige rode kaketoe. De complete vogel is gemaakt van rood glas, enkel de op de rug gevouwen vleugels zijn anders gekleurd. Op de vleugels zijn gekleurde vlekken gemaakt van geel, blauw en groen glas.  De vogel wordt compleet gemaakt met een zwarte snavel. De combinatie van kleuren en het levensechte ontwerp van de vogel geven de vaas een uniek en levendig karakter.

De afmetingen van de vaas zijn als volgt: de hoogte bedraagt 30,5 cm, de breedte op het breedste punt is 15 cm en de diepte is 12 cm. De vaas heeft een opening met een diameter van ongeveer 3,5 cm.

Met zijn prachtige boomstronk-ontwerp en levendige kleurenpalet zal de glazen vaas Vetro Cacatua Rosso zeker de aandacht trekken in elk interieur. Het beeld van de rode vogel op de tak voegt een speels en natuurlijk element toe aan deze decoratieve vaas. Of je nu bloemen in de vaas plaatst of de vaas op zichzelf gebruikt als een kunstwerk, het zal zeker een blikvanger zijn. Deze vaas is perfect voor vogelliefhebbers en iedereen die houdt van unieke en opvallende decoraties. Het is ook een prachtig cadeau-idee voor speciale gelegenheden.

De afmetingen in het kort: Hoog: 30,5 cm, breed 15 cm, en 12 cm diep. De vaas heeft een opening van circa 3,5 cm. 

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!