Glassculptuur blauw/amberen krul

DT Glas
09SC2234
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 20,5 cm ↔ 8,5 cm

Het Glassculptuur blauw/amberen Krul is een kunstwerk dat met de hand vervaardigd is uit massief gekleurd glas. Het glas vertoont aan één zijde een prachtige, diepe blauwe kleur, terwijl de andere zijde gehuld is in een warme amberkleur. In het midden verbindt transparant glas op elegante wijze deze twee uiteenlopende kleuren. Het geheel is gevormd tot een gracieuze krul, waarbij de kleuren naadloos in elkaar overvloeien.

Met een totale hoogte van 20,5 centimeter en een breedte van 8,5 centimeter, staat dit glazen sculptuur als een visueel aantrekkelijk pronkstuk. De golvende beweging van de krul en het samenspel van de blauwe, amberen en transparante tinten creëren een boeiende dynamiek.

Het glassculptuur rust op een glazen sokkel van 6 x 6 x 2 centimeter, waardoor het lijkt te zweven als een kunstzinnige compositie. De sokkel biedt niet alleen stabiliteit, maar vormt ook een subtiele aanvulling op de esthetiek van het geheel. De glassculptuur blauw/amberen Krul is niet alleen een blikvanger, maar ook een intrigerend staaltje vakmanschap in de wereld van glaskunst.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!