Dolfijn van glas, lichtblauw

Gilde Handwerk
04VL2666
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↔ 17 cm

Deze prachtige massief glazen dolfijn, vervaardigd uit wit en donkerblauw glas, is een opmerkelijk pronkstuk afkomstig uit de exclusieve Vetro glascollectie van Casablanca. Deze collectie staat bekend om haar betaalbaarheid en ongeëvenaarde kwaliteit.

De gracieuze houding van de dolfijn, rustend op zijn voorvinnen en sierlijk gebogen staart, geeft het beeld een bijzondere elegantie. Deze doordachte vormgeving zorgt ervoor dat de snuit van de dolfijn vrij zweeft boven de grond, wat een extra vleugje speelsheid toevoegt aan het geheel.

Het contrast tussen de witte buik, vervaardigd van subtiel wit glas, en de lichtblauwe rug, straalt een harmonieuze balans uit. De vinnen en staart van de dolfijn zijn gemaakt van helder transparant glas, wat het geheel een verfijnde en lichte uitstraling geeft.

Deze unieke glazen creatie is niet alleen een esthetisch hoogstandje, maar getuigt ook van het vakmanschap en de toewijding die kenmerkend zijn voor de Vetro glascollectie van Casablanca. Met trots voegt deze massief glazen dolfijn een vleugje kunstzinnigheid en klasse toe aan elke ruimte waarin hij wordt geplaatst.

De afmetingen in het kort: 17 cm lang, 7,5 cm breed en 7 cm hoog.

Gerelateerde Producten
!