Glazen Orka, duikend

Gilde Handwerk
04VL2527
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 10,5 cm ↔ 19 cm

Maak kennis met onze indrukwekkende handgemaakte glazen orka, een ware blikvanger met zijn opvallende zwart-witte kleuren en gracieuze houding. Deze prachtige orka staat trots op zijn staartstuk en het puntje van zijn neus, waardoor hij een imposante en dynamische uitstraling heeft.

Met zijn lichaam van zwart glas en kenmerkende witte buik en vlek direct achter de kop, weet deze glazen orka direct de aandacht te trekken. De transparante glazen vinnen en staart voegen een extra dimensie toe aan zijn elegante verschijning, terwijl ze tegelijkertijd een gevoel van beweging en kracht suggereren.

Met afmetingen van circa 19 centimeter lang, 8 centimeter breed en 10,5 centimeter hoog, is deze zwarte glazen orka een perfecte aanvulling op elke ruimte. Of je hem nu tentoonstelt als een decoratief pronkstuk in je huis of als een uniek accent in je kantoor, deze prachtige orka zal zeker bewonderende blikken oogsten en een gevoel van kracht en schoonheid toevoegen aan je omgeving. Laat je betoveren door zijn majestueuze uitstraling en geniet van de elegantie die hij met zich meebrengt.

De maten in het kort: 19 cm lang, 8 cm breed  en 10,5 cm hoog.

!