Glazen Dolfijn Danny

DT Glas
U-09SC2212
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
  • Beschrijving

↕ 12,5 cm ↔ 23 cm

Deze handgemaakte, massief glazen dolfijn genaamd Danny is een prachtig decoratiestuk voor iedereen die houdt van zeedieren en glaskunst. De zware dolfijn van glas is met veel vakmanschap en liefde gemaakt, en elk detail is met de grootste zorg vervaardigd.

Het lijfje van Danny heeft een mooi patroon dat is gemaakt met turquoise en amber/goudkleurig glas, wat een prachtige kleurencombinatie geeft. Het overige deel van de dolfijn - de vinnen en het staartstuk - zijn gemaakt van transparant glas, wat het ontwerp een lichte en luchtige uitstraling geeft.

De afmetingen van Danny zijn indrukwekkend: de dolfijn is 23 cm lang, 12,5 cm hoog en 10 cm breed. Dit groot formaat maakt Danny tot een echte blikvanger in elk interieur. Door het handgemaakte karakter van dit object is elk exemplaar uniek en kan er variatie zijn in het patroon en de kleuren.

Kortom, deze massief glazen dolfijn Danny is een prachtige aanvulling op elke verzameling en een geweldig cadeau voor iedereen die houdt van glaskunst en zeedieren.

De maten op een rijtje:

De glazen dolfijn is 23 cm lang, 12,5 cm hoog en 10 cm breed.

Gerelateerde Producten
!