Glazen vaas in metalen standaard, Bamboo, Maanvorm

M&N Woondeco
U-02V2366
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
  • Beschrijving

↕ 48 cm ↔ 44 cm

Deze betoverende glazen vaas wordt elegant gepresenteerd in een zwart gelakte metalen standaard, wat een verfijnde touch toevoegt aan zijn intrigerende ontwerp. De vaas, vervaardigd uit glas, straalt prachtige natuurlijke tinten uit. Het eerste wat in het oog springt, zijn de bamboestengels die echter kunstig zijn geschilderd, waardoor ze een schilderachtig en 3D effect krijgen. Op de achtergrond komen bruine en beige tinten samen, terwijl op de voorgrond kleine glasblokjes in blauw, geel en wit met behulp van glasfusing op de vaas zijn versmolten, wat een boeiende extra dimensie toevoegt.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

Dankzij de warme kleuren van de achtergrond en de authentieke bamboescheuten zal deze vaas onmiddellijk de aandacht trekken, waar u ervoor kiest om hem neer te zetten. De royale afmetingen versterken zijn indrukwekkende uitstraling, met een totale hoogte van 48 centimeter en een breedte van 44 centimeter. De voet van de vaas heeft afmetingen van 39 x 10,5 cm, wat niet alleen stabiliteit biedt maar ook een harmonieus fundament vormt voor het kunstzinnige geheel.

Elke vaas is met de hand beschilderd, waardoor geen enkele vaas exact hetzelfde is en elk exemplaar zijn eigen unieke karakter draagt. De binnenzijde van de vaas is elegant zwart geschilderd, wat de intensiteit van de kleuren aan de buitenkant nog verder versterkt. Ondanks deze intensiteit laat de vaas geen zonlicht door, waardoor een mysterieus element wordt toegevoegd aan zijn aantrekkingskracht. Deze glazen vaas is niet alleen een visueel meesterwerk maar belichaamt ook vakmanschap en originaliteit in zijn puurste vorm.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!