Handgeschilderde Glazen Vaas in Metalen Standaard - Leaf, Halfrond

M&N Woondeco
02V2143
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 35,5 cm ↔ 38 cm

Voeg een stijlvol en kunstzinnig element toe aan uw interieur met deze prachtige handgeschilderde glazen vaas in een zwart gelakte metalen standaard. Deze halfronde vaas is uitgevoerd in warme goud- en bruintinten, die perfect harmoniëren met de grotere bladeren die door middel van glasfusing op het glas zijn aangebracht. Deze combinatie van kleuren en technieken maakt elke vaas uniek en een echte blikvanger.

De vaas is vervaardigd uit twee gegoten glazen schalen die aan de binnenzijde met de hand zijn geschilderd en vervolgens aan elkaar zijn gelijmd. Dit proces zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De binnenzijde van de vaas is zwart gecoat, waardoor de kleuren nog intenser worden en de vaas geen zonlicht doorlaat.

Dankzij de zwart gelakte metalen standaard blijft de vaas stevig staan en krijgt hij een moderne uitstraling. De unieke handgeschilderde patronen maken elke vaas anders, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van elk stuk.

Met een totale hoogte van 35,5 centimeter en een breedte van 38 centimeter is deze vaas perfect voor het tentoonstellen van bloemen of als zelfstandig decoratief object. De voet van de vaas meet 10,5 x 25,5 cm, wat zorgt voor stabiliteit en een robuuste uitstraling.

Gerelateerde Producten
!