GlasArt Glazen Schaal Glanz

Gilde Handwerk
03S2311
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Ø 48 cm

Deze prachtige glazen schaal straalt eigentijdse elegantie uit, met een diepdonkere nachtblauwe achtergrond die als een mysterieuze hemel fungeert. Op de voorgrond stralen twee gouden sterren in al hun glorie. Deze sterren lijken bijna magisch te versmelten met de schaal zelf, dankzij de verfijnde glasfusing techniek die is toegepast, en ze worden omringd door schitterend gekleurd "sterrenstof". Dit beeld geeft de schaal een ongekende diepte en voegt een feestelijke en unieke ambiance toe aan elke ruimte.

Deze glazen schaal is niet alleen een kunstwerk op zich, maar trekt ook onmiddellijk de aandacht door zijn indrukwekkende afmetingen. Met een totale diameter van maar liefst 48 centimeter en een hoogte van 13 centimeter is deze schaal werkelijk een blikvanger in elke omgeving.

Wat deze schaal nog specialer maakt, is dat de onderzijde is voorzien van een zwarte coating, waardoor de prachtige kleuren en ontwerpelementen nog duidelijker zichtbaar zijn. Dit versterkt het visuele effect en benadrukt de schoonheid van de schaal.

Deze glazen schaal met zijn eigentijdse design en opvallende afmetingen is een meesterwerk dat elke ruimte verrijkt met zijn schoonheid en uitstraling. Het is een ware eyecatcher die de aandacht trekt en bewondering oogst.

Gerelateerde Producten
!