Waxinelichthouder Lotusbloem Groen

Glastrends
05WX2302
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 5 cm Ø 12 cm

Betoverende Lotusbloem Uitgevoerd in Schitterend Groen Gekleurd Glas

Deze prachtige uitvoering van de lotusbloem is een waar kunstwerk dat de zintuigen betovert en de geest verheft. Met een doordacht ontwerp dat zowel esthetische schoonheid als functionele elegantie omarmt, is deze lotusbloem een ware blikvanger.

Het middelpunt van deze creatie wordt geaccentueerd door een zorgvuldig vormgegeven holte, een heiligdom voor een sierlijk waxinelichtje. Het licht dat erdoorheen schijnt, creëert een betoverende ambiance en brengt een zachte, serene gloed in elke ruimte.

De lotusbloem is met meesterlijk vakmanschap vervaardigd uit glanzend groen gekleurd glas. Dit transparante glas draagt bij aan de schittering van het geheel, waardoor het licht op een magische wijze wordt gevangen en weerkaatst. De glans van het glas omhult het vlammetje als een kostbare schat, waardoor een speelse dans van licht en schaduw ontstaat.

De symboliek van de lotusbloem, die in Azië staat voor geluk en vruchtbaarheid, wordt met liefde en respect weerspiegeld in dit kunstwerk. Met een hoogte van 5 cm en een elegante doorsnede van 12 cm, heeft deze lotusbloem een bescheiden omvang maar een diepgaande betekenis.

Kortom, deze lotusbloem is meer dan alleen een decoratief stuk; het is een bron van inspiratie, een symbool van sereniteit en een herinnering aan de schoonheid die in eenvoud schuilt. Laat deze betoverende creatie je ruimte verrijken met zijn subtiele glans en diepe symboliek, en koester de warmte die het verspreidt.

Gerelateerde Producten
!