Waxinelichthouder Lotusbloem Terra

Glastrends
05WX2303
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 5 cm Ø 12 cm

Betoverende Lotusbloem Uitgevoerd in Schitterend Terra Gekleurd Glas

Deze prachtige uitvoering van de lotusbloem is een waar kunstwerk dat de zintuigen betovert en de geest verheft. Met een doordacht ontwerp dat zowel esthetische schoonheid als functionele elegantie omarmt, is deze lotusbloem een ware blikvanger.

Het middelpunt van deze creatie wordt geaccentueerd door een zorgvuldig vormgegeven holte, een heiligdom voor een sierlijk waxinelichtje. Het licht dat erdoorheen schijnt, creëert een betoverende ambiance en brengt een zachte, serene gloed in elke ruimte.

De lotusbloem is met meesterlijk vakmanschap vervaardigd uit glanzend terra gekleurd glas. Dit transparante glas draagt bij aan de schittering van het geheel, waardoor het licht op een magische wijze wordt gevangen en weerkaatst. De glans van het glas omhult het vlammetje als een kostbare schat, waardoor een speelse dans van licht en schaduw ontstaat.

De symboliek van de lotusbloem, die in Azië staat voor geluk en vruchtbaarheid, wordt met liefde en respect weerspiegeld in dit kunstwerk. Met een hoogte van 5 cm en een elegante doorsnede van 12 cm, heeft deze lotusbloem een bescheiden omvang maar een diepgaande betekenis.

Kortom, deze lotusbloem is meer dan alleen een decoratief stuk; het is een bron van inspiratie, een symbool van sereniteit en een herinnering aan de schoonheid die in eenvoud schuilt. Laat deze betoverende creatie je ruimte verrijken met zijn subtiele glans en diepe symboliek, en koester de warmte die het verspreidt.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!