Tuinsteker Vogel Large 'Verde' - Handgemaakte Glassculptuur

Polczer Glas
26VB2364
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 137 cm 

Breng leven en kleur in uw tuin met de Tuinsteker Vogel Large 'Verde'. Deze unieke tuindecoratie bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 118 cm hoog en een prachtige, handgemaakte glassculptuur. De sculptuur wordt vakkundig gemaakt door een ervaren glasblazer uit Duitsland, wat resulteert in een kunstwerk van uitzonderlijke kwaliteit.

De metalen tuinprikker heeft een diameter van circa 1 cm en is ontworpen uit één stuk, wat zorgt voor uitzonderlijke stabiliteit en duurzaamheid. Deze robuuste constructie maakt de tuinsteker ideaal voor alle weersomstandigheden.

De glassculptuur van de vogel is een schitterende mix van groen, zwart en wit, harmonisch samengevoegd tot een uniek patroon. Deze kleurencombinatie zorgt ervoor dat elke vogel een uniek en prachtig kunstwerk is. De sculptuur is aan de onderzijde voorzien van een metalen plaatje, waarmee de vogel stevig op de prikker bevestigd kan worden. De sierlijke staart steekt elegant naar beneden uit, wat een dynamisch en aantrekkelijk effect creëert.

De afmetingen van het vogeltje zelf zijn ongeveer 20 cm hoog en 20 cm lang, resulterend in een totale hoogte van de tuin-sculptuur van circa 137 cm. Deze winterharde glassculptuur is bestand tegen alle seizoenen en kan het hele jaar door buiten blijven staan, zodat uw tuin altijd verfraaid is met deze artistieke decoratie.

Regenmeter

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker als regenmeter te ontvangen. U krijgt dan een andere tuinprikker, met daaraan een ring met een doorsnede van circa 6,3 cm. De stang heeft dezelfde hoogte (118 cm). Uiteraard ontvangt u ook een kunststof regenmeter erbij.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!