Glassculptuur Witte ZwaardVis

DT Glas
04VL2658
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 34 cm ↔ 27 cm

Maak kennis met deze bijzonder fraaie zwaardvis, een handgemaakt kunstwerk van glas. Hoewel deze vis niet op ware grootte is, straalt hij pracht en praal uit dankzij het bijzondere gekleurde glas waarvan hij gemaakt is. Het sculptuur bestaat uit transparant glas, waarin wit glas op een unieke manier is verwerkt. Het witte glas vormt wervelingen die als het ware door de vis heen bewegen, waardoor het lijkt alsof het glas zelf in beweging is.

De vis is afgebeeld op het moment dat hij net uit het water lijkt te springen. Zijn elegante lichaam is licht gebogen, klaar om te draaien en weer het water in te schieten. Het is een moment van betovering dat dit kunstwerk heel bijzonder maakt! De grote vinnen van de zwaardvis zijn volledig gemaakt van transparant glas en trots geplaatst op zijn rug.

Om het geheel een nog realistischer effect te geven, is de vis op een voet van transparant glas geplaatst. Deze voet is op een bijzondere manier bewerkt, waardoor het lijkt alsof de vis zich in het water bevindt. Dit detail voegt een extra dimensie van schoonheid toe aan het kunstwerk.

De afmetingen van dit prachtige glazen sculptuur zijn 34 cm in hoogte, 27,5 cm in breedte en 10,5 cm in lengte. Het is een meesterwerk dat de verbeelding prikkelt en een blikvanger zal zijn in elke ruimte waar het wordt tentoongesteld. Bewonder de ambachtelijke creatie en laat je betoveren door de gracieuze schoonheid van deze handgemaakte zwaardvis van glas.

De afmetingen in het kort: Het sculptuur is 34 cm hoog, 27,5 cm breed en 10,5 cm lang.
Gerelateerde Producten
!