Glassculptuur ZwaardVis

DT Glas
04VL2470
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 57 cm ↔ 24 cm


Bijzonder fraaie zwaardvis, handgemaakt van glas. Deze vis is weliswaar niet op ware grootte, maar het scheelt niet veel. Deze glassculptuur is 57 cm hoog.

De vis is afgebeeld staand op zijn staart. Hij heeft zijn bek iets opengesperd, en hierdoor is de rode binnenzijde in de bek duidelijk zichtbaar. Als u van boven in de vis kijkt, ziet u dat de rode binnenzijde doorloopt tot in de kromming van de staart. De vis is dan ook hol van binnen. De rug van de vis is van een mooie petrol-blauwe kleur gemaakt. Hier zit wat goud in verwerkt. De buik is gemaakt van wit glas, waar een ruitjesmotief van blauw glas in gemaakt is. De vinnen van de vis zijn van transparant lichtblauw glas gemaakt.

Het geheel is geplaatst op een transparante voet, die wat bewerkt is, om het op water te laten lijken. Het geheel staat door deze voet stabiel, en zal een blikvanger van de kamer zijn! 

Het sculptuur is 57 cm hoog!, 12 cm breed en 24 cm lang.

NIEUW : U kunt nu een ledplateau mee bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in 3 maten en in 2 kleuren (zwart en wit) De plateaus zijn gemaakt van Acrylaat en er zitten 3 ledjes in verwerkt. Deze plateaus werken op stroom, en hebben een aan/uit schakelaar. U kunt deze hier vinden

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!