Glazen Vaas Splendore

DT Glas
02V2319
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 37 cm ↔ 25 cm

De Glazen vaas Splendore is werkelijk een buitengewoon exemplaar dat alle aandacht naar zich toe trekt. Niet alleen de opvallende vorm, maar vooral de unieke tekening maken deze vaas zo bijzonder. De vaas is gemaakt van zwart glas aan de binnenzijde, wat prachtig doorloopt tot in de rand. Aan de buitenzijde zijn er verschillende banen gecreëerd met diverse kleuren en motieven, waardoor een betoverend schouwspel ontstaat.

Een van de banen is een weelderig groen bloemenveld, versierd met kleine Murano-achtige tekeningen. Daarnaast zijn er paarse banen met bladeren en nerven, die een levendig en organisch element aan de vaas toevoegen. Aan de zijkant van de vaas bevindt zich een blauw bloemenveld, ook weer met prachtige kleine Murano-achtige tekeningen. Wanneer u de vaas van dichtbij bekijkt, zult u merken dat de tekeningen diepte hebben, met bloemen die op elkaar lijken te bloeien. Het is werkelijk een fantastisch gezicht.

De vaas heeft een ovale vorm, zowel in hoogte als breedte. Met een hoogte van 37 cm en een breedte van 25 cm is het een imposant stuk. De diepte van de vaas is ongeveer 15 cm, wat voldoende ruimte biedt voor een prachtig boeket. De opening van de vaas heeft een afmeting van ongeveer 8,5 x 10 cm, waardoor het gemakkelijk is om bloemen stijlvol te schikken.

De Glazen vaas Splendore is een ware blikvanger die elke ruimte zal verfraaien met zijn unieke ontwerp en prachtige kleuren. Of het nu als decoratief object op zichzelf staat of met een weelderig boeket bloemen wordt gevuld, deze vaas zal zeker een vleugje schoonheid en elegantie toevoegen aan uw interieur.

De afmetingen in het kort:

h x b x d: 37 x 25 x 15 cm. De opening van de vaas is ongeveer 8,5 x 10 cm. 

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!