Glazen Vaas Albicocche

DT Glas
02V2322
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 33 cm ↔ 16,5 cm

De Vaas van Glas 'Albicocche' is een prachtig kunstwerk dat pas recent is toegevoegd aan onze collectie glazen vazen. Deze handgemaakte vaas is een feest voor het oog met zijn abrikoos-roze, rood en blauwe kleuren die zijn aangevuld met een vleugje groen. Het kleurenpalet is zacht en pastelachtig, wat zorgt voor een subtiel en elegant effect. De binnenzijde van de vaas heeft een prachtige perzikkleur, waar de andere kleuren subtiel overheen liggen. Het resultaat is een bijzondere en stijlvolle combinatie van kleuren en tinten.

De vorm van de vaas is vrij klassiek, maar door het unieke kleurgebruik en de mooie glans heeft de vaas iets heel bijzonders. Met een hoogte van 33 centimeter en een diameter van 16,5 centimeter in het midden, is deze vaas groot genoeg om indrukwekkende bloemen of takken in te presenteren. De vaas is ook mooi genoeg om als decoratief stuk op zichzelf te staan.

De Vaas van Glas 'Albicocche' is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en stijlvolle vaas. Of je hem nu gebruikt om je huis te decoreren of als cadeau geeft aan een vriend of familielid, deze vaas zal zeker een onuitwisbare indruk achterlaten.

Gerelateerde Producten
!