Presse Papier Rechthoek 'Funny Medusa'

Gilde Handwerk
07GK1927
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 25 cm Ø 10 cm

Deze presse-papier uit de Casablanca Vetro collectie is werkelijk een uniek kunstwerk. In het massieve glas zijn twee prachtige kwallen verwerkt, die zijn gemaakt van verschillende kleuren glas. De kwallen zijn het middelpunt van het glazen blok en lijken om elkaar heen te dansen. Het glas is zo gevormd dat het lijkt alsof de kwallen zweven in het ijs.

De turquoisekleurige hoeden van de kwallen zijn echt een eyecatcher en laten de kleuren van de tentakels erdoorheen schijnen. De ene kwal heeft tentakels in de kleuren blauw, groen en zwart, terwijl de andere kwal tentakels heeft in de kleuren geel, oranje, rood en groen. Door het gedetailleerde handwerk is elke presse-papier uniek en zal geen enkele exact hetzelfde zijn.

Met een hoogte van 23 centimeter en een breedte van 15,5 centimeter, is dit kunstwerk niet alleen opvallend, maar ook imposant. Het massieve glazen blok geeft de presse-papier een zware en robuuste uitstraling en zorgt voor stabiliteit. Het gewicht van iets meer dan 6 kg maakt deze presse-papier dan ook een echt pronkstuk voor in uw interieur.

De handgemaakte presse papier van massief glas is 23 centimeter hoog, 15,5 cm breed en 7,5 cm diep.


Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!