Presse Papier Glas 'Funny Medusa'

Gilde Handwerk
07GK1926
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 25 cm Ø 10 cm

Duik in de betoverende diepten van de zee met deze prachtige presse-papier uit de Casablanca Vetro collectie. Deze hoge en brede presse-papier is een waar kunstwerk voor op je bureau of in je interieur. In het glas zijn twee opvallende kwallen te vinden, elk gemaakt van verschillende kleuren glas.

De ene kwal heeft een okerkleurige hoed waar de kleuren doorheen schijnen, met tentakels in blauw, groen en zwart. De andere kwal heeft ook een okerkleurige hoed met een schitterende mix van geel, oranje, rood en groen in de tentakels. Beide kwallen lijken speels om elkaar heen te draaien, waardoor een levendig tafereel ontstaat.

Deze handgemaakte presse-papier van massief glas is indrukwekkend groot, met een hoogte van 25 centimeter en een diameter van 10 centimeter. Het gewicht van iets meer dan 4 kg geeft het een solide en luxe uitstraling.

NIEUW: U kunt nu een ledplateau mee bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in 3 maten en in 2 kleuren (zwart en wit) De plateaus zijn gemaakt van Acrylaat en er zitten 3 ledjes in verwerkt. Deze plateaus werken op stroom, en hebben een aan/uit schakelaar. U kunt deze hier vinden

!