Fruitschaal in metalen standaard, Grapes, Medium

Gilde Handwerk
U-03S2308
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
  • Beschrijving

↕ 43 cm ↔ 36 cm

Deze opvallende glazen fruitschaal is niet alleen functioneel, maar ook een prachtig kunstwerk op zichzelf. Wanneer de schaal niet in gebruik is, kan deze in de bijbehorende zwart gelakte metalen standaard geplaatst worden.

De schaal van glas heeft een bijzonder en kleurrijk design. De hoofdkleuren op de achtergrond zijn geel, goud en groen, terwijl de druiventrossen in paars, blauw en een beetje roze zijn uitgevoerd met behulp van glasfusing. De patronen van glasfusing en het kleurgebruik maken deze schaal een echte blikvanger.

De achterzijde van de schaal is zwart gecoat, waardoor de schaal niet lichtdoorlatend is en de kleuren extra diepte krijgen.

De schaal heeft een diameter van ongeveer 36 cm en een diepte van circa 3,5 cm. Wanneer de schaal in de metalen standaard geplaatst is, heeft deze een hoogte van 43 cm en een breedte van 38 cm.

De metalen voet van de standaard is voorzien van anti-kras dopjes om beschadigingen aan meubels te voorkomen. Kortom, deze glazen fruitschaal is een functioneel en artistiek hoogstandje dat perfect is voor elke interieur.

De maten op een rijtje:

De schaal zelf heeft een diameter van circa 36 cm. De diepte van de schaal is ongeveer 3,5 cm.

Als de schaal in de metalen standaard geplaatst is, dan is de schaal 43 hoog en 38 cm breed.

Gerelateerde Producten
!