Glazen vaas in metalen Standaard, Grapes, Large

Gilde Handwerk
02V2315
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 45,5 cm ↔ 27,5 cm

Deze glazen vaas is een waar kunstwerk op zich en zal zeker een opvallende toevoeging zijn aan uw interieur. De strakke metalen standaard in combinatie met het kleurrijke glaswerk zorgt voor een prachtig geheel.

De vaas is uitgevoerd in mooie, diepe kleuren zoals geel, goud en groen, waarbij de druiventrossen met glasfusing op de vaas zijn "gesmolten". Deze druiventrossen zijn uitgevoerd in prachtige paarse, blauwe en rose tinten, wat zorgt voor een opvallend en uniek patroon.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

De binnenzijde van de vaas is zwart gecoat, wat de diepte van de gebruikte kleuren nog meer benadrukt en de vaas niet lichtdoorlatend maakt.

Elke vaas is met de hand geschilderd, waardoor geen enkele exact hetzelfde is. Dit maakt elke vaas uniek en bijzonder.

Kortom, deze glazen vaas met zijn prachtige glasfusing en kleurgebruik is een echte blikvanger die zeker niet snel zal vervelen!

De maten op een rijtje:

De totale hoogte van deze bijzondere vaas is 45,5 centimeter en de vaas is 27,5 centimeter breed. De voet van de vaas is 23 x 9,5 cm.

Gerelateerde Producten
!