Kerst LED bal, met wintertafereel, goud/zilver

Gilde Handwerk
46KE2205
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 10,5 cm Ø 7,5 cm

Deze glazen kerstbal met voet is gemaakt in Duitsland. De bal zelf is gemaakt van glas, en is geplaatst op een houten voet. De glazen bal zit vast aan de houten voet, waardoor het 1 geheel wordt. Aan de bovenzijde is een klein oogje gemaakt, waarmee de kerstbal eventueel ook opgehangen kan worden.

In de Kerstbal is een houten tafereel gemaakt. Er staat een een aantal boompjes en een hert, gemaakt van hout, in het midden van de kerstbal. Alle figuurtjes zijn met een laser uitgesneden, waardoor deze zeer gedetailleerd zijn. Alle houten decoratie is aan de voor en achterzijde ongelakt, behalve langs de randjes. Hier zijn gouden of zilveren glittertjes aangebracht. Aan de voet is wat kunstsneeuw toegevoegd aan de kerstbol, om een echt winters sfeertje te laten ontstaan!

Onder dit tafereel is een LED verlichting geplaatst. Dit geeft het geheel een mooi sfeer, en laat het tafereel mooi oplichten.

Het is een echt winters tafereel, die gezelligheid uitstraalt! Deze kerstbal is er in 2 uitvoeringen, met diverse soorten boompjes. Het is niet mogelijk om een voorkeur aan te geven.

Aan de onderzijde van de naturel gekleurde houten voet kunt u de batterijen plaatsen. Het gaat om 3x1,5V batterijen (worden meegeleverd).

De totale hoogte van deze mooie tafereel is 10,5 cm. De doorsnede van de bol is ongeveer 7,5 cm. De voet heeft een doorsnede van 6,4 cm.

Gerelateerde Producten
!