Kerst LED bal, met wintertafereel, wit

Gilde Handwerk
46KE2207
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 10,5 cm Ø 7,5 cm

Deze glazen kerstbal met voet is gemaakt in Duitsland. De bal zelf is gemaakt van glas, en is geplaatst op een houten voet. De glazen bal zit vast aan de houten voet, waardoor het 1 geheel wordt. Aan de bovenzijde is een klein oogje gemaakt, waarmee de kerstbal eventueel ook opgehangen kan worden.

In de Kerstbal is een houten tafereel gemaakt. Er staat een een aantal boompjes en een hert, gemaakt van hout, in het midden van de kerstbal. Alle figuurtjes zijn met een laser uitgesneden, waardoor deze zeer gedetailleerd zijn. Alle houten decoratie is aan de voor en achterzijde wit geschilderd (met een heel klein glittertje). Aan de voet is wat kunstsneeuw toegevoegd aan de kerstbol, om een echt winters sfeertje te laten ontstaan!

Onder dit tafereel is een LED verlichting geplaatst. Dit geeft het geheel een mooi sfeer, en laat het tafereel mooi oplichten.

Het is een echt winters tafereel, die gezelligheid uitstraalt! Deze kerstbal is er in 2 uitvoeringen, met diverse soorten boompjes. Het is niet mogelijk om een voorkeur aan te geven.

Aan de onderzijde van de houten voet kunt u de batterijen plaatsen. Het gaat om 3x1,5V batterijen (worden meegeleverd).

De totale hoogte van deze mooie tafereel is 10,5 cm. De doorsnede van de bol is ongeveer 7,5 cm. De voet heeft een doorsnede van 6,4 cm.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!